Organisatie Talenten

Organisaties in beweging

Positieve eigenschappen zijn een must voor organisaties in beweging. Medewerkers kunnen immers veel beter meebewegen als ze weten waar ze goed in zijn en daardoor vertrouwen hebben in zichzelf. Steeds meer organisaties ontdekken dat en gaan aan de slag met talentontwikkeling. Iedere medewerker heeft unieke kwaliteiten en competenties die in het werk kunnen worden ingezet. Het identificeren van die kwaliteiten of talenten geeft meteen een positief effect. Maar net zo belangrijk is het ontwikkelen en in actie brengen ervan. 

5Talenten heeft Sterke Punten ‘denkkracht’ en helpt organisaties om de vertaalslag te maken van het identificeren van talenten naar duurzame toepassingen in het werk. We ontwikkelen niet alleen het talent, maar we ontwikkelen ook het werk zodat het de juiste context biedt voor het inzetten van talent. Dat kan organisatiebreed, maar ook op kleinere schaal, bijvoorbeeld in een projectteam of op een afdeling.

Met verschillende bouwstenen, gericht op talent- en organisatieontwikkeling, maken we programma’s op maat die zijn afgestemd op de koers en de strategie van de organisatie.

Klik hieronder voor een greep uit de mogelijkheden: