Talent en de corporatie academie

Sinds kort kun je als medewerker van Woonstede gebruik maken de Corporate Academie.

De corporatie academie is  een online leerplatform speciaal voor corporatiemedewerkers. Live trainingen zitten er door de coronacrisis even niet in. Dan is het fijn dat je digitaal verder kunt gaan met je ontwikkeling. Jij bepaalt waar, wanneer en vooral wát je leert.

Aanraders

Een aanrader zijn de gratis online trainingen van Goodhabitz. Die vind je in de catalogus van de academie. Hier alvast een paar leuke modules die passen bij talentontwikkeling (je kunt er niet op klikken,  om ze te bekijken moet je inloggen op de corporatie academie). 

Verbeteren

Er zijn ook trainingen waarmee je heel gericht kunt werken aan iets wat je verder wilt ontwikkelen of aan een verbeterpunt. Elk talent heeft immers een schaduwzijde. Zo hoor ik regelmatig mensen met het talent Prestatiegerichtheid zeggen dat ze een hekel hebben aan vergaderen. En tadaaa… daar is de module ‘Spannend Vergaderen’. En de module ‘Mindmappen’ is voor de denkers misschien een interessante om structuur in het hoofd te krijgen. Ok, nog eentje dan:  is communicatie jouw ding en wil je je vaardigheden uitbreiden? Kijk dan eens naar de module ‘No story no glory’.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het is natuurlijk aan jou. Laat het me vooral weten als ik met je mee kan denken over de juiste training bij jouw ontwikkelvraag.