ONTDEK JE MERK

talentscan plus sterke punten gesprek

Voor wie?

Je weet ongeveer waar je goed in bent, maar je kunt er niet altijd de juiste woorden voor vinden. In gesprekken op je werk vraag je je wel eens af of het eigenlijk wel over jou gaat. Je wilt beter kunnen sturen op waar je goed in bent en grip hebben op je werkplezier. 

Een gesprek over jouw talenten en sterke kanten gaat je helpen om inzicht te krijgen in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. En hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je werk een ervaring wordt waar je van geniet. Niet meer moe en onzeker thuis komen maar weten welke keuzes bij je passen. 

Wat gaan we doen?

We maken een telefonische afspraak voor een coachinggesprek van 1,5 uur. Na ons telefoongesprek ontvang je de inlogcodes en een instructie voor de online talentscan (de StrengthsFinder van Gallup) die je in ongeveer een half uur maakt, thuis of op je werk. Je krijgt van Gallup alvast een sneak-peek van de resultaten, maar tijdens onze coachingsafspraak gaan we écht met jouw talenten aan de slag om de dynamiek van jouw sterke punten te leren begrijpen en te verdiepen. Ik kom daarvoor naar jouw werklocatie of we zoeken een andere plek in overleg. Bereid je voor op anderhalf uur positieve input en aandacht!

Klik hier voor meer info over de 34 talenten van Gallup

Resultaat

Na afloop weet je wat jouw specifieke talenten zijn en herken je de momenten waarop je ze inzet. Je ziet hoe jouw talenten met elkaar samenhangen en elkaar kunnen versterken. Je hebt nu de tools in handen om jouw talent verder te ontwikkelen tot echte sterke punten en ze te koppelen aan je werk.

Je gaat naar huis, of je werkplek, met:

 

  • jouw 34 talenten op volgorde van sterkte
  • een positieve flow
  • jouw talenten uitgewerkt in een  een uitgebreid persoonlijk rapport met veel tips en ideeën
  • het boek ‘Ontdek je Sterke Punten 2.0’ van Tom Rath

Leuk! Neem contact met me op