STERKE PUNTEN COACHING

leren en ervaren in een compact traject

Voor wie?

Voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen binnen de werkcontext. Je wilt bijvoorbeeld nog lang met plezier in je huidige baan blijven. Of misschien overweeg je juist een overstap naar een andere functie en wil je daarvoor stevig  in je schoenen staan. Of misschien krijg jij wel telkens feedback op dezelfde valkuil en wil je dat oplossen met inzet van je kwaliteiten (tip: je talenten en valkuilen gaan hand in hand). 

Wat gaan we doen?

Sterke Punten coaching start met een vrijblijvend intakegesprek. Als er een klik is gaan we aan de slag. We bepalen samen de coachvraag. Die kan gaan over allerlei werkgerelateerde zaken, bijvoorbeeld over persoonlijk leiderschap, feedback geven en ontvangen, leiderschapsontwikkeling, communiceren of een ander werkgerelateerd onderwerp dat jou bezighoudt. 

 

Vervolgens doe je het Gallup StrengthsFinder assessment. Daaarmee krijg je inzicht in jouw belangrijkste talenten, maar het laat ook zien waar je minder energie van krijgt. Aan de hand van de assessmentresultaten en jouw coachvraag word je, in 4 sessie, begeleid in jouw leerproces. Tussendoor krijg je praktische opdrachten die je meteen gaat oefenen in je werk.  

Klik hier voor meer info over de 34 talenten van Gallup