Team Talenten

Zelfsturing, wendbaarheid, feedback… ga er maar aanstaan

Teamwork is steeds belangrijker en er wordt heel wat verwacht van teams.  Wat vaststaat is dat er in een team altijd  verschillen zijn. Verschillen in karakters, achtergronden, drijfveren, wensen, dromen en talenten.

Het mooie is dat juist die verschillen de basis zijn voor een succesvolle samenwerking. Als teamleden hun eigen en elkaars talenten kennen en weten hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken ontstaat er synergie. Daardoor wordt het team pro-actief en zelf-organiserend.

5Talenten helpt teams om gebruik te maken van hun talenten. Door alle talenten van het team in kaart te brengen en te laten zien hoe ze zich tot elkaar verhouden en elkaar beïnvloeden. En door te trainen op het duurzaam blijven inzetten van talenten. Dat doen we in  informele en energieke workshops waarin gegarandeerd meer verbinding ontstaat.

Onze trainingen en workshops zijn maatwerk en kunnen helemaal worden afgestemd op de doelen en de thema’s van het team en de organisatie. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek over de verwachtingen en de te behalen resulaten. Een greep uit ons aanbod:

Mijn enthousiasme en expertise deel ik graag

Bedankt voor de informele middag. Voor het team waardevol. Aanrader voor elke leidinggevende die met zijn/haar team een verdiepingsslag wil en kan maken.

Opdracht: feedback en verbinding in een flexteam

Nogmaals bedankt voor jouw inbreng.

Iedereen is erg enthousiast en we gaan hier zeker verder mee aan de slag.

Opdracht: nieuw OR team wil elkaar beter leren kennen