STERKE PUNTEN COACHING

Voor wie? 

Ken je die momenten dat je echt lekker aan het werk bent en alles vanzelf lijkt te gaan? Hoe zou je het vinden om meer van die momenten te ervaren? Sterker nog, om te weten hoe je die momenten zelf kunt creëren. Wil jij veranderen van baan zonder weg te gaan? Dan is werkdesignen iets voor jou.  

 

Wat is werkdesignen

Werkdesignen is een creatieve manier om je dagelijks werk stapje voor stapje leuker, interessanter of minder stressvol te maken. 

Werkdesignen gaat over bewust ervaren van je dagelijkse werk. Niet meer op de automatische piloot doen wat er van je wordt verwacht, maar je bewust worden van wat je doet als je aan het werk bent en in welke situaties je dat  doet. Als jij weet wat je ervaart en waarom kun je zelf de regie nemen over je werkplezier.  Dan kun je op zoek gaan naar creatieve manieren om die ervaringen beter te maken.

Opeens staat dan die activiteit die je vaak uitstelt of probeert af te schuiven je niet meer zo tegen. Of dat de stress die je in regelmatig terugkerende situaties op je werk ervaart voelt plotseling veel lichter aan. En die saaie, repeterende taken veranderen in een leuk spel waarmee je jezelf uitdaagt.  Je voelt je blijer, vitaler en enthousiaster en kunt je beter concentreren. 

Wat gaan we doen

Werkdesigen met 5Talenten bestaat uit 3 stappen. Voor elke stap gaan we ca. 1,5 uur samen aan de slag op een nader af te spreken locatie bij jou in de buurt. Tussendoor ontvang je online opdrachten en hebben we contact via telefoon of mail. Natuurlijk is een StrenghtsFinder talentscan inbegrepen. Bereid je voor op veel positieve input en aandacht!

Stap 1

inleiding

jij in beeld

je werk in beeld 

Stap 2

flow en unflow 

tools

experimenteren

Stap 3

terugkijken

bijschaven

actieplan

Resultaat

Na afloop ben je in staat om de regie te nemen over  jouw werkplezier waardoor je echt beter in je vel gaat zitten op je eigen werkplek. Je hebt de tools in handen om jouw talenten, energie, drijfveren en werk beter op elkaar aan te laten sluiten.

 Inclusief

  • een Gallup StrengthsFinder test met een uitgebreid persoonlijk rapport met veel tips en ideeën voor actie
  • inzichten in je talenten en sterke punten
  • inzicht in je energiegevers en energieslurpers
  • veel creatieve ideeën en concrete opdrachten om je werk leuker te maken
  • het boek ‘Flow in je werk’
  • een telefonisch follow-up 

Leuk! Neem contact met me op